неділя, 4 грудня 2022 р.

Затишне по-святковому прибране подвір"я Божого Храму – церкви Зіслання Святого Духа вчора гостинно зустрічало учнів Теребовлянської спеціалізованої школи-ліцею та їх батьків.
Наче самі Небеса взяли під свою опіку усіх присутніх. Різнобарвні вишиванки, квіти, усміхнені обличчя додали акордів святу.
Першу шкільну сторінку, нажаль, тривожного вересня ми розпочали з читання молитви із Богослужіння та благословення священників – о.Степана Манорика, о.Петра Пастуха та о.Івана Яворського.
До щирих вітань та побажань долучилася директор школи-ліцею Віра Лазорчик.
На свято завітав міський голова Олег Продан та його заступник Ігор Смільський. О.Й.Продан побажав школярам щасливого, мирного навчального року і вручив сертифікат на придбання комп"ютерної техніки.

Звучання шкільного дзвоника в руках одинадцятикласника та першокласниці цього року було не тільки звичним символом початку навчального року, але й щирою вдякою усієї нашої шкільної родини тим воїнам, які у цю хвилину підставляли свої груди під ворожі кулі, щоб усе це у нас було. Дякуємо Вам наші Янголи! Ви наші Герої! Слава нашим захисникам! Героям Слава! Україна була є і буде!!! 








Немає коментарів:

Дописати коментар