неділю, 4 грудня 2022 р.

 День вчителя 2022.

Учитель - це не професія, а покликання. Кожного ранку, перед уроками, ми усвідомлюємо, що місія нашого дня- не лише навчити, а власним прикладом виховувати гідних особистостей. Без учнів не було б і вчителів, тому це наше спільне свято. Дякуємо нашим учням за те, що чують, поважають, люблять і шанують. Дякуємо їм за обійми і посмішки.
Цьогоріч цей день особливий, але нас не залякати. Бо коли навіть у моменти повітряної тривоги учні співають про вчительку . Це безцінно!!! Це та непідробна вдячність, свідчення, що зерна, які сіють вчителі, проростають.
Хочемо поділитись тими емоціями, що подарували нам наші дітки. Дякуємо ll ліцейному класу за радісні зустрічі ще з порогу,за «Вчительську кав’ярню» із запашною кавою,яку вони змогли організувати тут у школі,всім дітям які співали пісень,розповідали жарти та 100 раз за день сказали: «Вітаю Вас з днем вчителя». Пишаємося нашими дівчатами,які від імені учнів школи-ліцею вітали вчителів Теребовлянської ОТГ. Дякуємо за вчительську фото сесію, на якій кожен з нас не зміг стримати щирої уосмішки,та велике дякуємо за те,що ми є Вашими вчителями.
Бажаємо всім у часи війни зберігати оптимізм і надію,мати здоров`я і терпіння,тверду віру в перемогу України.












Немає коментарів:

Дописати коментар